Akvariumų žuvytė-siurprizas “GloQuarium”, šviečia tamsoje

Kaina:

10,07 

Pristatysime į namus nemokamai perkant už 35 € ir daugiau Standartinė pristatymo kaina nuo 2,99 €. Visus užsakymus pristatome per 3-5 darbo dienas.
Kiekis:
Aprašymas:

Žuvytės dydis (pvz: Jūrų klouno): W70 x H90 mm Pakuotės (popierinio kiaušinio) dydis: W80 x H100 mm Iš viso yra 9 žuvytės-siurprizai, kurias galima kolekcionuoti ar jomis keistis su draugais. Pakuotėje yra viena tamsoje šviečianti žuvytė ir mokomasis lankstinukas anglų kalba, kuriame ji aprašyta. Kolekcionuok mielas GloQuarium žuvytes ir sužinok įdomius faktus apie kiekvieną iš jų: Puffer Fish-pūsliažuvė Sea Bream-jūrinis karšis Porcupine Fish-dvidantė pūsliažuvė Seahorse – jūrų arkliukas Goldfish- auksinė žuvelė Clown Fish-jūrų klounas Moorish Idol-musulmonžuvė Sunfish-mėnulžuvė Blue Tang-melsvasis chirurgas

ĮSPĖJIMAS: PAVOJUS UŽSPRINGTI - smulkios detalės. Netinka vaikams iki 3 m. Produktas pažymėtas CE ženklu. CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam keliamus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus. GAMINTOJAS: People Co., Ltd.Tokijas, Japonija SVARBU: produkto dizainas, spalviškumas, stilius ir forma gali skirtis nuo pavaizduotų ant produkto pakuotės. Prekės nuotraukos yra pavyzdinės, atvaizduojamas dizainas ir spalvos yra skirtos reprezentuoti prekę. Video įrašai, esantys prie prekės aprašymo yra informacinio pobūdžio, todėl informacija juose gali skirtis nuo pačios prekės. Dėl vizualinių ypatybių kai kurios prekės savybės gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl visada prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios yra nurodytos prekių aprašymuose.

Prekės kodas:

JP-41079

Prieinamumas:

Yra sandėlyje