475200 FILA/LYRA Rinkinys GIOTTO BE-BE MY SNAIL M10-026

Kaina:

23,45 

Pristatysime į namus nemokamai perkant už 35 € ir daugiau Standartinė pristatymo kaina nuo 2,99 €. Visus užsakymus pristatome per 3-5 darbo dienas.
Kiekis:
Išparduota
Aprašymas:

Rinkinys GIOTTO BE-BE MY SNAIL

Itin minkštas plastilinas, puikiai lavinantis vaiko motoriką. 

Pagamintas iš natūralių medžiagų. Netoksiškas, patikrintas dermatologų. Netepa drabužių. 

Giotto Be-Be produktai skirti vaikų kūrybiškumui skatinti nuo 2 metų amžiaus. Asortimentą sudaro beveik viskas, ko reikia mažajam kūrėjui: pieštukai, flomasteriai, klijai, vaškinės kreidelės, modelinas, dažai. 

Žaisminguose rinkiniuose taip pat galima rasti spalvinimo knygelių, bei minkštų žaislų. Vienas tokių žaislų, yra Giotto Be-Be ženklo simbolis – linksma avytė, lydinti vaiką jo kūrybiniame pasaulyje. Svarbus šių produktų pranašumas yra ryškūs įpakavimai, su linksmais, žaismingais paveiksliukais. Dėžutes paprasta ir patogu atidaryti – tarsi atversti knygą. 
Produktai yra aukštos kokybės, ergonomiški, pritaikyti mažoms jų rankytėms. Saugūs, be smulkių detalių, kurios gali būti pavojingos vaikui. Lengvai nuplaunami tiek nuo odos, tiek nuo drabužių. Pagaminti iš natūralių medžiagų, netoksiški. Patikrinti dermatologų. Kokybė patvirtinta tarptautiniais sertifikatais
.

475200 FILA/LYRA

Alma kodas: M10-026

Gamintojas FILA, Italija

Prekės kodas:

M10-026

Gamintojas:

Fila

EAN:

8000825020728

Prieinamumas:

Nėra sandėlyje